До уваги студентів та їх батьків,  викладачів, співпрацівників коледжу!

 

У навчальному закладі з 21 березня по 23 березня 2017 року з метою проведення чергової акредитаційної експертuзи підготовки молодших спеціалістів зі спеціальності 5.05170109 «Зберігання, консервування та переробка м’яса» працювала експертна комісія у складі:

-    Мацук Юлія Анатоліївна  - заступник декана факультету харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», доцент кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства, кандидат технічних наук;

-    Гладун Марія Степанівна – завідувач технологічного відділення Рогатинського державного аграрного коледжу Івано-Франківської області.

 

1) Фотозвіт про проведення акредитаційної експертuзи спеціальності у коледжі можна подивитися тут

2) З висновками експертної комісії щодо акредитаційної експертuзи спеціальності можна ознайомитися тут

 

Адміністрація коледжу